Smalbaanrotatie
Drukkerij Stimuka wil graag werken voor collega drukkers die (nog) niet over de mogelijkheid van smalbaanrotatie beschikken, maar wel de vraag in de markt tegenkomen. Daarnaast werken we ook voor collega drukkers die willen profiteren van de scherpe prijsstelling die middels de inzet van smalbaanrotatie mogelijk is voor het drukken van briefpapier, formulieren, flyers etc.

Drent Goebel - Vision Vision 5 kleuren Uitleg: op rol of gesneden

Wilt u drukwerk uitbesteden en toch geld verdienen?
Drukkerij Stimuka biedt u deze mogelijkheid door de inzet van onze Vision, een 5-kleuren smalbaan-rotatiepers inclusief UV droging voor het inline produceren van briefpapier, formulieren, flyers etc. op A4 en A3 formaat met een bedrukking van 1/0 tot 5/5 op een snelheid van ± 80.000 A4 per uur.

Daarnaast kunnen wij voor u onze Web-line inzetten. Dit is eveneens een 5-kleuren smalbaanrotatie- pers, die optimaal is ingericht voor het produceren van sets en bloks inclusief inline toevoegingen voor boorgaten en perforaties, zowel langs- als dwarsnaad.

Wilt u scherpere prijzen met een hoogwaardige drukkwaliteit zoals u en uw klanten gewend zijn … durf dan te kiezen voor smalbaanrotatie met als voordelen:
* Verhogen van uw omzet.
* Direct rendement.
* Geen investering, dus geen risico.


Vision rollen Vision Controle Tafel Maximaal 300 meter per minuut

Drukkerij Stimuka wil zich hierbij vooral als een betrouwbare partner profileren.
Belangrijke spelregels zijn dan ook:
* U doet zaken met uw klant.
* Wij leveren u de productiecapaciteit op onze smalbaanrotatiepersen.
* U levert een PDF bestand aan volgens onze specificaties.
* Wij leveren u hoogwaardig drukwerk van onze Vision en/of Webline

Drukkerij Stimuka bestaat al meer dan 50 jaar en is een begrip in de regio. In de afgelopen jaren zijn vele collega drukkers u voorgegaan. Zij hebben de weg naar Rijswijk gevonden voor het laten produceren van briefpapier, sets of grootformaat perforatie tegen een gunstige kostprijs.

Wij streven hierbij naar langdurige relaties die gebaseerd zijn op professionaliteit en integriteit. Dat collega drukkers dit ook zo ervaren, kunnen wij het beste door hen zelf laten vertellen. Zoals Ronald van Diggele, hoofd productie bij Quantes BV na de teloorgang van hun bedrijfspand door brand laatst treffend zei: ‘In deze zware concurrerende tijd in de grafische industrie is het moeilijk om een collega te vinden die te vertrouwen is. Toch zijn ze er nog, dat is gebleken met Stimuka. Deze mensen hielpen en helpen ons nog steeds aan de voortgang van Quantes BV.’


Schoongesneden uitleg Schoon gesneden uitleg Pallet